1936 yılında Çin mahallesinde küçük bir erişte evi olarak işe başladığı serüveninde girişimci çabaları ile Chou Yeng Lan bugün 25’ten fazla ülke de başarılı bir küresel dağıtım ağı olan Woh Hup markasını oluşturdu.
Chou, ürettiği erişteler için kendi soslarını yaratmaya çalıştı. Aşçılar ve diğer yerel uzmanların yardımı ile bu yeni girişime çaba sarf etti.
Önemli yerel restoranlar kısa sürede ürettiği kaliteli sosları memnuniyetle karşıladı. 1980’lerde , Woh Hup Singapur’daki en büyük istiridye sosu imalat şirketi oldu.
Woh Hup, İngiltere, Avustralya , Orta Doğu, Malezya ve Singapur’daki pazarlar için sos üretimi alanında büyük bir üne sahip oldu. Yenilenmiş bir kimliğe sahip ve başlangıcından beri benimsediği felsefeyi devam ettirerek, Dünya çapındaki tüketiciler için daha kaliteli gıda ürünleri geliştirdi ve Asya lezzetleri konusunda kapsamlı bir tedarik sağlayıcısı oldu.