ORGANİZASYON

SIAL CANADA
15- 17 Mayıs tarihlerinde Kanada’da gerçekleşen SIAL fuarında Türkiye’nin local değerleri olan coğrafi işaretli ürünlerimiz, mantar çeşitlerimiz, freeze dried grubumuz ve donuk meyve çeşitlerimiz ile katılım sağladık. ürünlerimizi dünya pazarına sunmanın heyecanı içinde olup standımızı ziyaret eden misafirlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

F- SUMMIT
8- 9 mart tarihlerinde Nest Convetion Center’da gerçekleşen Fsummit Fuarına Gıda Dışı ürünlerimiz ile katılım sağladık. Standımızda Miyake marka japonya’dan ithal ettiğimiz el yapımı porselen çeşitleri ve Uzakdoğu Ekipmanlarını ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk.

- ULUSLARARASI GASTRONOMİ FUARI EKOL FOODEX
7- 9 Şubat tarihlerinde Kıbrıs Concorde Otel’de gerçekleştirdiğimiz Ekol FoodEX Fuarında ”Progression of Gastronomy” temasıyla düzenlediğimiz etkinlikte markaların misyonlarını koruma ve güçlendirme konularını ele aldık, etkinlik boyunca iş dünyasının önde gelen markaları olan Rummo, Evian, Heinz, Yamasa, Philadelphia ve Frico gibi dünyaca ünlü markalar ile birlikte Ekol Food’un kendi markası olan Anatolia Taste’in Türkiye pazarındaki konumları ile birlikte sadece ürün ve hizmetleri satmakla kalmayıp, aynı zamanda topluma ve dünyaya değer katma amaçlarını önemsediğimizi ve tarıma v gibierdiğimiz değerler üzerinde durduk. konuşmacılar arasında Sözen Group CEO’su Gökmen Söze, Birinci Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci, Hatay Sultan Sofrasının sahibi Mehmet Metin Tansal gibi birçok isimler yer aldı.

CHRISMAS MARKET
Six Senses Kocataş Mansions Otelde gerçekleşen Christmas Market etkinliğine bünyemizde bulunan dünyaca ünlü markamız Mondelez grubuna ait Philadelphia, Cote D’or, Marabou ve Daim markalarımız ile katılım gerçekleştirdik. Çikolatalarımızı yoğun ilgi ile karşılayan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

YERELİST
13 -1 4 Aralık 2023 tarihleri arasında Wow Kongre merkezinde gerçekleşen 7. istanbul Yerel Marketler Buluşması’nda çok değerli markalarımız Ahmad Tea – Frico – Daim – Marabou – Patisswis ile katılım gerçekleştirdik. Standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

CULINARY FORUM
Nirvana Cosmopolitan Otel de gerçekleşen Culinary forum’da Horeca sektörü liderleri, akademisyenler, şefler ve gastronomi öğrencileri ile buluştuk. Andros ve Heinz markalarımızın tadımları ile ziyaretçilerimiz ile keyifli anlar geçirdik.

GASTROMASA
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 4- 5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı’nda Ekol Food olarak Mizkan ve Yamasa markalarımız ile katılım sağladığımız bu fuarda, standımızı ziyaret eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

MİGROS 100. YIL FUARI
19 – 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen, Migros 100. Yıl Fuarına dünyaca ünlü Mondelez grubuna ait Philadelpjia, Cote D’or, Marabou ve Daim markalarımız ile katılım sağladık. Yoğun ilginize ve standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

9.’su düzenlenen İstanbul Coffe Festivalinde Mondelez grubuna ait Philadelphia, Cote D’or, Marabou, Daim markalarımız ile katılım sağladık. Standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAMASA EVENT
SWISS OTEL THE BOSPHORUS
Yamasa Soya Sosun sadece Uzakdoğu mutfaklarında değil aynı zamanda Dünya mutfağı lezzetleri ile eşsiz birleşiminin deneyimini değerli dostlarımız ve iş ortaklarımız ile gerçekleştirdik

İstanbul Culinary Cup 2019 da sektör misafirlerimizi ağırladık

2019 Gastromasa’ya İtalyanın en önemli makarna markası Rummo sahibi Antonio Rummo nun katılımı ile oldukça keyifli geçti.

Chefs Table Mutfak Akademisi öğrencileri ile ithal peynir eğitimi için buluştuk.

Ekol Food Satış Ekibi Sushi eğitimi

31 mart tarihinde Bodrum Ramada otel de ürün portföyümüze yeni giren ürünler ile alakalı sektöre sunulan yenilikleri ve trendleri masaya yatırdığımız bir lansman gerçekleştirdik.

EKOL FOOD İLE KEMER COUNTRY’DE YAZA VEDA
Uzun bir aradan sonra İstanbuldaki iş ortaklarımız ile Kemer Country’ de buluşmanın sevincini yaşadık. Ekol Food olarak ürün portföyümüze yeni giren ürünler ile alakalı sektöre sunulan yenilikleri ve trendleri masaya yatırdığımız bir lansman gerçekleştirdik.
Genel şirket misyonumuz, iş ortaklarımız ile temas kuruyor olmak ve bir arada olduğumuz projeler gerçekleştirmek. Böyle bir misyonu benimsemişken pandemi sebebiyle iş ortaklarımızdan uzak kaldığımız 2 yılın ardından İstanbulun değerli şefleri ve gastronomi profesyonelleri ile buluşmanın özlemini ve sevincini yaşadık.
Organizasyonumuzun detaylarından bahsedecek olursak 7 farklı markamızın life station olarak tadımını gerçekleştirdik. Dünya mutfaklarının tüm lezzetlerini bir arada sunduğumuz lansmanımızda, Uzak doğu mutfağı, İtalyan mutfağı, Patisserie, Coffee, Tea gibi farklı ürünlerimizin tadımları gerçekleştirildi. Ayrıca şeflere sunmuş olduğumuz açık büfe tadımlarımızda ithal peynirler ve Anatolia yöresel lezzetlerimiz yoğun ilgi gördü ve özellikle Anatolia serimizden yeni ürünümüz olan Malkara mercimeği, Kaya Koruğu salatası ve iza unu misafirlerimizin ilgisini çekerek şeflerimiz tarafından farklı reçetelerle menülerde yerini ayırttı.
350 – 400 kişinin ziyarette bulunduğu lansmanımızda Dünyada en çok tüketilen çay markalarından olan Ahmad Tea deneyimleyenlerin de beğenisini kazandı.
Sektörün Patisserie bölümünü ilgilendiren ve özellikle pasta şeflerimizin yoğun ilgi gösterdiği Sosa marka jelleştirici ve kıvam arttırıcı ürünlerimiz ile Andros marka Püre ve reçellerimizin enfes birlikteliği ile pasta ve tatlı atıştırmalıklarımız ziyaretçilere unutulmaz tatlar bıraktı.