TORTELLİNİ – PAGANİ

: Tortellini kendine mahsus lezzeti, yumurtalı hamur yaprağına 3 İtalyan peyniri kullanılarak yapılmaktadır. Lezzetli Swiss Emmenthal, Grana Padano ve yumuşak Ricotta peynirleri yumurtalı makarna hamuru ile sarılmaktadır. Ürün hamurunun zengin harcı ve kullanılan peynir çeşitleri, ürünün lezzetini arttırıyor.  Makarnalar, hızlı hazırlanmaları sebebiyle acil yemek gerektiğinde yardımınıza koşuyor. Öte yandan, Tortellini bir makarnadan çok daha fazlasını sunuyor. Hem çabuk hazırlanıyor, hem de içerdiği leziz kombinasyon sebebiyle zengin bir lezzet sunuyor. Halk arasında mantıya benzetilmesi nedeniyle “vejetaryen mantısı” olarak da adlandırılıyor. Pagani Tortellini, geleneksel yöntemlere uyularak yapıldığında, et suyu kullanılması öneriliyor. Yanında hazırlayacağınız zeytinyağı, sarımsak, domates içeren özel soslarla, Tortellini lezzetine doyamayacaksınız. Tortellini’nin eşsiz lezzeti, krema ya da pesto sosuyla da ayrı bir uyum gösteriyor.